Review Top 12 bộ phim hay nhất năm 2019 | Anybook.vn

0 Comments

Ka efa hifarana ny taona 2019. Ny taon-dasa dia tena misy zavatra maro holazaina, sa tsy izany? Eo ivelan’ny sinema ihany koa dia betsaka ny sarimihetsika efa hitako, ary sarotra tokoa ny mamaritra ny sarimihetsika Top 12 tsara indrindra amin’ity taona ity. Avengers: End Game, Joker, Ford v Ferrari, King of the galaxy, Toy Story 4, Andeha hatory maraina, Vady fahatelo, sns, dia sarimihetsika tena nampitolagaga ny famerenana. Na izany aza, raha tsy maintsy misafidy ianao dia ireto sarimihetsika 12 manaraka ireto no ho tsara indrindra amin’ny mpandinika amin’ny taona 2019. Ndao ary hiara-hijery amin’ny mpandinika.

12. Ny Mpanjakan’ny Hazakazaka

Toa hafahafa aminao ve ity sarimihetsika ity? Mahagaga, satria ity sarimihetsika ity dia manana PR kely ary tsy dia fahita firy ny fandefasana. Sendra nandeha nijery izany ilay mpidoroka tsikera tamin’ny takariva iray tamin’ny volana martsa tamin’ity taona ity ary tena nahagaga ny mpandinika tokoa ilay sarimihetsika noho ny fiangaviana tsy hay lazaina amin’ny votoatin’ilay sarimihetsika. Ny mpanjakan’ny lalana dia manome ny mpijery ny tantara, mora jerena, mora tsapa, mampiala voly ary feno fihetseham-po.

Avereno jerena ireo sarimihetsika 12 tsara indrindra amin'ny 2019

Mihodinkodina amin’ny dia avy amin’ny mpitatitra entana an-tanindrazana Um Bok Dong ilay sarimihetsika ka lasa mariky ny Repoblikan’i Korea amin’ny lalan’ny bisikileta. Nandritra io dia io dia tojo fahasahiranana maro, fanalam-baraka, fitaka ary ezaka fanofanana tsy misy fiafarana andro aman’alina izy.

Famerenana isa Andevozin’ny famerenana: 8/10

11. Countdown – Ny fampiharana ny fahafatesana

Tamin’ity taona ity, Review Review dia nijery sarimihetsika mampihoron-koditra vitsivitsy toy ny Us, It2, Crawl, Midsommar, Ready or Not, sns. Na izany aza, ny Countdown dia ilay sarimihetsika napetraky ny Review Review ao amin’ny lisitry ny sarimihetsika Top 12 amin’ny 2019. satria ny sarimihetsika dia miantoka singa fialamboly mitambatra amin’ny horohoro amin’ny fomba mirindra, mitondra ny tena fihetseham-po ho an’ny mpijery.

Avereno jerena ireo sarimihetsika 12 tsara indrindra amin'ny 2019

Ny fampiharana antsoina hoe Countdown dia hilaza aminao hoe hafiriana ianao no mbola velona, ​​ka mahatonga olona maro ho liana amin’ny fampidinana azy. Noheveriko fa vazivazy tsy mampidi-doza fotsiny izany, fa isaky ny mitsambikina amin’ny aotra ny isa amin’ity fampiharana ity dia misy olona miala. Toa mahaliana ry zalahy. Ny naman’ny mpandinika dia toa sahy be, fa rehefa niverina nijery ity sarimihetsika ity izy dia tsy maintsy nilaza ny aretim-pony ary nangovitra ny tanany satria nahatsapa ho tao anatin’ilay sarimihetsika izy.

Famerenana isa Andevozin’ny famerenana: 8/10

10. Hotely Mumbai

Tamin’ny 26 Novambra 2008, nisy vono olona mahatsiravina nitranga tao amin’ny foibe ara-bola lehibe indrindra ao India – Mumbai. Nisy vondrona mpampihorohoro mitam-piadiana nitifitra ireo toerana be olona toy ny gara, trano fijerena sinema, trano fisakafoanana, trano fisakafoanana ary trano fandraisam-bahiny, anisan’izany ny Taj Hotel – trano fonenan’ny elite. Nibodo ity toerana ity ny mpampihorohoro ary nihaza sy namono vahiny sy mpiasa an’arivony noho ny tsy fahafahan’ny polisy teo an-toerana.

Avereno jerena ireo sarimihetsika 12 tsara indrindra amin'ny 2019

Io no fitaovana tena izy avy amin’ny zava-niseho tena izy izay ianteheran’ny Hotel Mumbai mba hitondrana sarimihetsika manaitra, mihenjana ary mampatahotra. Rehefa avy nijery ity sarimihetsika ity ianareo izay matahotra ny handeha ho any India dia vao mainka hatahotra ity firenena ity. Tena tsara tarehy anefa i India ry namana, andao hanao dia eto dia ampitahaina amin’ny sarimihetsika. Ity sarimihetsika ity dia fialamboly tsara amin’ny faran’ny herinandro.

READ  [Review] Người Tôi Yêu – Minh Khai Dạ Hợp | Anybook.vn

Naoty famerenana Andevozin’ny famerenana: 8.1/10

9. Fivoahana – Mivoaha amin’ny rivotra

Ny Air Escape araka ny filazan’i Ghien dia iray amin’ireo sarimihetsika Koreana loza indrindra hatramin’izay. Miaraka amin’ny famirapiratan’i Jo Jung suk sy Yoona, nanjary nahasarika sy nahaliana kokoa ny “hazakazaka” miaraka amin’ny fahafatesana amin’ny alina, na dia ny fialamboly indrindra amin’ny sinema Koreana aza. Mandany amin’ity taona ity.

Avereno jerena ireo sarimihetsika 12 tsara indrindra amin'ny 2019

Na dia tsy tena “efa” aza ny fiafarany, fa misy vokany tsara, feo tsara ary tetika tsy nampoizina, fahombiazana nanakoako ny Fivoahana. Fantatra fa amin’ny Halloween any Korea, ny olona manao cosplay araka ny fitafy ao amin’ny Air Escape, dia efa fantatrao ny fiantraikan’ny sarimihetsika. Tena tsara izany, tokony hojerenao.

Naoty famerenana ny famerenana ny fiankinan-doha: 8.3/10

8. Fikarohana – Fikarohana dian virtoaly

Fikarohana – Ny fanaraha-maso virtoaly dia ny dia hitadiavana ilay zanakavavy tsy hita taorian’ny fianarana vondrona niaraka tamin’ny naman’i David Kim. Na dia tsy mahay teknolojia aza izy, noho ny fitiavany ny zanany tsy misy fetra, dia tsy nisy na dia iray aza tsy hitany, nirenireny teny amin’ny tambajotran-tserasera mba hitady ny zanany. Ny sarimihetsika dia nalaina an-tsary ary naseho tamin’ny fomba tena vaovao sy famoronana, saingy manome ny mpihaino traikefa marina miaraka amin’ny fihetseham-po malefaka.

Avereno jerena ireo sarimihetsika 12 tsara indrindra amin'ny 2019

Tamin’ny voalohany dia nihevitra ihany koa aho fa ratsy ity sarimihetsika ity satria ny fijerena ilay tranofiara dia toa sarimihetsika Hollywood B na C na zavatra hafa. Iza no nanantena fa ho tena tsara ilay sarimihetsika, nivadika hatrany ny antsipiriany, naneho tsikelikely ny mistery tao ambadika. Tena hafahafa sy mahaliana ny traikefa entin’ny Virtual Tracing ho an’ny mpijery, ry namana. Raha manana fahafahana ianao dia mitadiava sarimihetsika hanandrana azy.

Famerenana isa Andevozin’ny famerenana: 8.4/10

7. Friendzone – Raiki-pitia amin’ny namana tsy mety

Tamin’ny taona 2019 dia tsy nanana sarimihetsika nisongadina firy ny sinema Thai ary ny ankamaroan’ny sarimihetsika ao amin’ny sinema eto amin’ity firenena ity dia sarimihetsika manjavozavo, toy ny Temple Ghostly, Nenitoa Tsy Manana Sipa na Sahy Mitia 2 Taona, sns. Na izany aza, misy ny sarimihetsika avy amin’ny firenena pagoda volamena izay mampientanentana ahy sy mahaliana ahy, dia ilay sarimihetsika Friendzone – Tiavo ny namana tsara indrindra.

Avereno jerena ireo sarimihetsika 12 tsara indrindra amin'ny 2019

Raha vao nahita ny tranofiara amin’ity sarimihetsika ity aho dia tsy dia nahavariana ahy loatra ny famerenana satria nihevitra aho fa karazana hatsikana Thai sy sarimihetsika an-tsekoly ity. Na izany aza, rehefa nijery ny famerenana aho dia tsy maintsy nanova ny hevitro satria tena tsara ilay sarimihetsika. Raha avelako hijery azy in-2-3 izao ianao dia mbola handeha hijery azy aho. Zazalahy mahafatifaty, tovovavy mahafatifaty, antsipiriany mampihomehy, fihetseham-po be dia be, zoro tsara tarehy ary mozika tsara no tonga ao an-tsaiko rehefa mieritreritra an’ity sarimihetsika ity aho. Aza adino ny mijery Friendzone ry zalahy.

Famerenana isa Andevozin’ny famerenana: 8.4/10

6. Alita – Anjely mpiady

Vao nivoaka Tet dia nivoaka ity sarimihetsika ity, jereo izay anananareo. Alita dia tantara momba ny tontolon’ny zanak’olombelona amin’ny hoavy lavitra, rehefa tena lavorary ny robots ary miaina mifanaraka amin’ny olombelona. Tany am-boalohany dia robot manana teknolojia maoderina indrindra i Alita, saingy taorian’ny faharesen’ny ady tamin’ny tanànan’i Zalem dia natsipy tao amin’ny tokotanin’ny fako izy ary simba be. Soa ihany fa naverina sy nanamboatra azy ny Dr. Ido – ilay manam-pahaizana manokana momba ny robotika ao Iron City. Nanomboka teo dia hitany tsikelikely ny hery tao anatiny ary hitany koa ireo teti-dratsy nandrahona ny ainy.

READ  Dế mèn phiêu lưu ký – Chương I | Anybook.vn

Avereno jerena ireo sarimihetsika 12 tsara indrindra amin'ny 2019

Ny zavatra tsara indrindra entin’ny sarimihetsika ho an’ny mpijery dia ny sary sy ny feo. Tsy maintsy lazaina fa ambony indrindra ny effet de film, tsara tarehy sady sarotra toherina ry zalahy. Na dia tsy dia ankasitrahan’ny mpitsikera sy ny mpihaino iraisam-pirenena aza ilay sarimihetsika, fa miaraka amin’ny famerenan’i Ghin, ity sarimihetsika ity dia tena tsara ary manantena ny ampahany faharoa amin’ny sarimihetsika hivoaka tsy ho ela aho.

Naoty famerenana Andevozin’ny famerenana: 8.5/10

5. Godzilla: The King of Monsters

Sarimihetsika misy fiantraikany manokana hafa ankoatra an’i Alita izay mandinika ny fiankinan-doha amin’ity lisitra ity dia Godzilla: The King of Monsters. Raha ny marina, ny sarimihetsika dia epic loatra miaraka amin’ny sehatra lehibe sy zoro faran’izay tsara tarehy miaraka amin’ny ady manimba ny tany eo amin’ireo biby goavam-be. Ny sarimihetsika dia mahatonga ny mpandinika sy ny mpijery maro hafa hiandrandra ny sarimihetsika ho avy miaraka amin’ireo “bibidia super” maro hiseho, miaraka amin’i Godzilla sy King Kong.

Avereno jerena ireo sarimihetsika 12 tsara indrindra amin'ny 2019

Tahaka an’i Alita, nolavin’ireo mpankafy sarimihetsika iraisam-pirenena ihany koa ity sarimihetsika ity. Angamba ny olona manantena fa ny sarimihetsika ho ambony loatra, raha ny famerenana addiction nandeha nijery izany amin’ny toe-po tena ara-dalàna. Angamba izany no nahatonga ahy hahatsapa fa tsara kokoa sy mahaliana ary manaitra kokoa ilay sarimihetsika. Izay ihany koa ny formula general ho antsika rehefa mandeha mijery sinema mijery an’io film io ry namana.

Naoty famerenana Andevozin’ny famerenana: 8.5/10

4. Natra – Matoatoa midina amin’izao tontolo izao

Avereno jerena ireo sarimihetsika 12 tsara indrindra amin'ny 2019

Ny hany horonan-tsarimihetsika noforonin’i Ghin nofantenana dia nihoatra lavitra noho ny anarana malaza Hollywood maro hafa toa ny Toy Story 4, Frozen II na Angry Birds Movie 2, sns. Mba ho ao anatin’ity lisitra ity dia asa kanto. Vokatra avy any Shina, Natra – Ma tonga teto amin’izao tontolo izao. Tsy nampoizin’ny junkie fa hivoatra tahaka izany ny indostrian’ny sarimiaina Shinoa ary manantena ny tohin’ity tontolo ity amin’ny taona ho avy momba an’i Khuong Tu Nha aho ry namana.

Mifototra amin’ny tantara tany am-boalohany momba an’i Natra, nampifanaraka ny tantara tamin’ny lalana mahaliana sy mahasarika ireo mpamokatra sarimihetsika. Ny sarimihetsika dia feno fialam-boly, toy ny fomba tian’ny Sinoa sy Vietnamiana azy, miaraka amin’ny motif fototra dia ny olon-dratsy, saingy manana fahaiza-manao mihoatra noho ny maha-olombelona sy manao ny marina. fa koa tena mahafinaritra, sivilizasiona ary tena maoderina. Ny sarimihetsika dia mety tsara ho an’ny ankizy sy ny olon-dehibe hojerena.

Naoty famerenana Andevozin’ny famerenana: 8.5/10

3. Aladdin

Talohan’ny nandehanany tany amin’ny teatra hijery an’i Aladdin, dia nieritreritra ny fiankinan-doha fa ny fampifanarahana amin’ny Disney dia natao ho an’ny ankizy ihany ary natahotra aho sao ho anisan’ny baomba amin’ny taona ity satria toa “mankaleo” ilay sarimihetsika. Rehefa vita anefa ny nijery azy dia tsy maintsy nanova tanteraka ny hevitro aho, tena nahafinaritra ilay sarimihetsika, ary rehefa avy nijery azy aho dia nahatsapa ho toy ny hoe tia ny fiainana.

READ  Ngành Kinh tế đầu tư | Anybook.vn

Ny santionan’ny sarimihetsika dia karakarain’ny mpanoratra amin’ny fe-potoana haingana, ny fizaran-tsarimihetsika dia mandeha tsy tapaka, mahazatra na hafahafa, mitazona ny mpijery hatrany am-piandohana ka hatramin’ny segondra farany. Miaraka amin’ny loko isan-karazany, mirindra, mozika tsara ary mpilalao tanora tsara tarehy, ny sarimihetsika dia mahatonga ny mpihaino hahatsapa ho toy ny miverina amin’ny fahazazany, tafiditra ao anatin’ny tontolon’ny angano mahagaga an’i Aladdin í.

Avereno jerena ireo sarimihetsika 12 tsara indrindra amin'ny 2019

Naoty famerenana Andevozin’ny famerenana: 8.6/10

2. John Wick 3: Miomana amin’ny ady

Teo aloha dia nahafantatra momba an’i John Wick aho, saingy raha ny marina dia tsy mbola nahita ny ampahany 2 voalohany tamin’ilay sarimihetsika aho. Na izany aza, mbola nanao vivery ny fandehanana hijery an’i John Wick 3 aho ary nihevitra fa natao fialamboly fotsiny ireo sarimihetsika miady telo ireo. Rehefa vita anefa ny fijeriko dia lasa mpankafy an’io toetra io avy hatrany aho satria tena tsara ny zavatra nentin’ilay sarimihetsika ry zalahy.

Avereno jerena ireo sarimihetsika 12 tsara indrindra amin'ny 2019

Ho fanampin’ireo seho “mifamihina” toy ny rano voadio, dia nampiaiky ahy ihany koa i John Wick 3 tamin’ny lokon’ilay sarimihetsika tena tsara tarehy, kanto ary manintona. Ny feo, ny fipoahana ary ny fanehoana ireo mpilalao dia tena mendrika ny vola ry zalahy. Miandrandra ny ampahany 4 amin’ny sarimihetsika hivoaka amin’ny 2021 ry namana.

Naoty famerenana Andevozin’ny famerenana: 8.9/10

1. Parasite – Parasite

Ny toerana ambony indrindra amin’ny sarimihetsika Top amin’ny 2019 dia tsy maintsy Parasite – Parasite. Hafahafa ihany fa misy film koreanina maharesy ny empira film amerikanina mba ho eo amin’io toerana ambony io ry zalahy. Raha mbola manana fanontaniana momba ity fanontaniana etsy ambony ity ianao dia jereo avy hatrany ilay sarimihetsika satria rehefa miakatra ny crédit dia hiondrika amin’izany hevitra izany ianao.

Hendry ny fanontana, malama sy manafintohina ny pitsopitsony na dia tena mahazatra sy akaiky antsika aza ny tantaran’ilay sarimihetsika. Ny antony nametrahako ilay sarimihetsika tao anatin’ity lisitra ity dia noho ny fiantraikany lalina izay napetraky ny talen’ny Joon-ho Bong tao amin’ilay sarimihetsika, hany ka tsy maintsy nanana fanazavana lava be momba ilay sarimihetsika ny Review Review. Mino aho fa ity sarimihetsika ity dia hahazo ny Oscar ho an’ny sarimihetsika amin’ny teny vahiny tsara indrindra amin’ny 2019.

Avereno jerena ireo sarimihetsika 12 tsara indrindra amin'ny 2019

Famerenana isa Andevozin’ny famerenana: 9/10

Ho fanampin’izany, ny Review Review dia mametraka karazana sarimihetsika hafa toy izao manaraka izao:

* Sarimihetsika ratsy indrindra tamin’ny 2019: Ilay Zanaka Tam Linh – Thien Linh Cai. Ny antony, azonao jerena ao amin’ny izany Mba miangavy re!

* Lahatsoratra tsara indrindra tamin’ny 2019: Ny tantaran’ny tandroka

* Sarimihetsika 3 tsara indrindra amin’ny taona (Ity dia nofidian’ny mpidoroka famerenana mifototra amin’ny sarimihetsika nojereko.)

3. Doom Patrol

2. Zavatra honahona

1. Ny Ankizilahy

Raha afohezina, Ity ambony ity dia lisitr’ireo sarimihetsika tsara indrindra araka ny famerenan’ny Ghien review tamin’ny taona 2019. Ho fanampin’ireo asa etsy ambony ireo dia misy sarimihetsika lehibe maro hafa hitako na tsy mbola hitako, ka raha manana hevitra ianao, More about Sarimihetsika ambony indrindra amin’ity taona ity, avelao ny fanehoan-kevitra momba ny famerenana an’i Ghien mba ahafahantsika miresaka. Manantena ny mpidoroka famerenana fa ny taona 2020 ho avy dia mbola hahazo fanohanana, fitiavana ary namana!

-Batman HCM-

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai.

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

[block id=”siderbar”]